MIRË SE VINI NË POLIKLINIKËN GJERMANE!

Sepse ne kujdesemi për çdo pacient!

Kryefjalë e punës së përditshme në Poliklinikën Gjermane është ndërthurja e teknologjisë më bashkohore me profesionalizmin e mjekëve të mirënjohur ndërkombëtarë. Përkujdesja maksimale është detyrimi ynë për çdo pacient!

Misioni – Vizioni – Vlerat

Me vetëdije të plotë, ne jemi të përkushtuar të japim maksimumin tonë duke kombinuar përkujdesjen e stafit tonë të specializuar me teknologjinë më...

Learn more

STAFI YNË

Anëtarët e stafit tonë, të edukuar e të specializuar sipas normave më bashkohore ndërkombëtare, japin përkushtimin e tyre maksimal për çdo pacient...

Learn more

Teknologji Bashkohore

Poliklinika Gjermane, jo vetëm lider në mbledhjen e specialistëve më të mirë evropianë në Tiranë, por gjithashtu pararojë e përdorimit të...

Learn more

Oraret e Punës

Oraret e shërbimit pranë Poliklinikës Gjermane janë si më poshtë vijon: E Hënë – e Shtunë  08:00-21:00 E Dielë 08:00-15:00

Learn more

Zonat e Shërbimit

Si mund t’ju ndihmojmë?
 • Ortopedi & Traumë Sportive
 • Reumatologji
 • ORL
 • Psikiatri
 • Psikologji
 • Pediatri
 • Endokrinologji
 • Laborator
 • Imazheri Diagnostikuese
 • Kardiologjia

Partnerët

Të Rejat e Fundit

TRAJTIMI ME ULTRATINGUJ I KONKAVE HUNDORE (NAZALE) TË ZMADHUARA – ZGJIDHJE & REZULTAT!

TRAJTIMI ME ULTRATINGUJ I KONKAVE HUNDORE (NAZALE) TË ZMADHUARA – ZGJIDHJE & REZULTAT!

Për hipertrofinë e konkave nazale (konkat hundore të zmadhuara) që bllokon frymëmarrjen normale, janë përdorur gjer më sot ndërhyrjet tradicionale me bisturi, djegie apo lazer, të cilat shkaktonin traumë, hemorragji e dhimbje dhe pacientit i nevojitej një kohë më e gjatë rekuperimi. Prej shumë kohësh tashmë, Departamenti i ORL-së pranë Poliklinikës Gjermane në Tiranë përdor

LEARN MORE

Rezervoni Online